Често подценяваме факта, че голяма част от ежедневието ни преминава в автомобила. За много хора, всяка сутрин започва с шофиране до работа, за някои професии самият работен ден протича в превозно средство, а вечерите също не са различни, при пазар или завръщане към дома.

В автомобила, ние извършваме най-различни дейности, като пиене на кафе, пушене на цигари, бързо хапване по пътя и други. Рисковете от замърсяване на седалките с мазни петна, разляти течности, кални лапички от домашни любимци и други силно замърсени участъци са високи. За да може колата да изглежда нова, да е чиста и безопасна за шофьора и пасажерите и да доставя комфорт и наслада е необходимо да се погрижим за успешното изпиране на седалките.

Нека разгледаме какво представлява професионалното пране на салон на кола и защо е добре да се доверим на специалист.

Какво представлява процедурата пране на седалки?

Пране на седалки е една от най-ключовите процедури по поддръжка на автомобила. Въпреки това, тя е често подценявана и пренебрегвана. Много хора предпочитат да опитат сами да премахнат мръсотията и петната, което може да доведе до редица допълнителни проблеми и неприятни последици.

Именно затова е препоръчително да се доверите на специалист в областта на пране на автомобилни седалки. Съществуват редица различни методи за изпиране на седалки, но една от най-иновативните и ефективни техники е процедурата сухо пране на седалки.

При този вид третиране се използва специална машина, която впръсква гореща пара под високо налягане. По този начин се разтваря насъбралата се мръсотия. Машината е оборудвана с мощна и надеждна прахосмукачка, която мигновено обира излишната мръсотия. Сухото пране на седалките в колата е предпочитан почистващ метод, тъй като не оставя минимална влага в автомобила след третирането.

След почистването, седалките се подсушават внимателно с иновативна и модерна машина за изсушаване на седалки.

Защо не е добра идея да перем седалките на автомобила сами?

Много собственици на автомобили, с цел спестяване на пари, избират да опитат самостоятелно да осигурят нужното почистване на салона на колата. В дългосрочен план, обаче, се оказва, че изборът на професионалист е по-изгодната опция.

В опити да се премахнат петна или да се изперат седалките с подръчни материали, Вие можете да нанесете редица щети върху тапицерията на колата. Не всички седалки са създадени от еднакъв тип материя и е важно да сте запознати с това кои почистващи материали са подходящи. Някои от тях могат да бъдат изключително вредни за материята на седалките и да доведат до обезцветяване, допълнителни петна, а дори и разрушаване.

В нашия автокозметичен център София, Вие ще бъдете посрещнати от истински специалисти, които ще използват своите знания и опит да превърнат седалките Ви в чисто нови. Ние предлагаме едни от най-достъпните цени за пране на салон на кола и правим услугата достъпна за всеки.

Нека разгледаме какви са и ползите от прането на седалки.

Защо да изберем професионалист за почистване на седалки?

Доверявайки се на професионална фирма за пране на седалки в София, Вие осигурявате на Вас и Вашия автомобил:

  • Цялостна дезинфекция на седалките на колата
  • Качествено изпиране на седалките
  • Пълно премахване на неприятни миризми
  • С минимално намокряне, което улеснява сушенето и изчакването след процедурата
  • Използване на екологично чисти, биоразградими препарати
  • Премахване и на най-упоритите петна

Пране на салон на кола с пара не е процедура, която може да се извърши в домашни условия или без помощта на специалист. За техниката се изискват предварителна подготовка, знания, професионални машини и препарати, както и богат практически опит.
Оставете автомобила си в нашите опитни ръце и се насладете на едно професионално и надеждно пране на автомобилни седалки, мокет и багажник.

Специалистите от нашия автокозметичен център в София са на разположение да отговорят на всички Ваши въпроси и да преобразят тотално седалките, както и целият Ви автомобил.

Статии, от които също може да имате интерес:

Поддръжка на кожен салон – Защо е важна? | Какво е полиране на предно стъкло? | Какво е пастиране на автомобил?