Полиране на челно стъкло в София

Свържете се с нас

Цени за полиране на челно стъкло:

Челно стъкло на лек автомобил 140 лева
Челно стъкло на Джип / Ван 190 лева
Задно стъкло 120 лева
Странични стъкла 80 лева/брой
Оценка на ОТЛИЧНО
Въз основа на 226 отзиви
Много съм доволен от свършената работа, колата стана като току-що излязла от завода 🙂 От момчето с е38цата
Dilyan Radev
Dilyan Radev
19/03/2024
Поздравявам момчетата за старанието, което полагат да бъде удовлетворен клиента. Изключително отношение и много добра комуникация. Седалките са изпрани идеално, ухае приятно в колата и най-важното са абсолютно сухи Благодаря за извършената услуга!
lyubomir anastasov
lyubomir anastasov
16/03/2024
След поредно посещение, отново отлично свършена работа по полиране и апликация на фолио върху фарове за мъгла. Препоръчвам на всеки, който държи автомобила му да изглежда в перфектно отвън и вътре.
Radoslav Peshev
Radoslav Peshev
11/03/2024
Посетих автокозметичния център за полиране на фарове и поставяне на защитно фолио, също така имах и лека пукнатина на предното стъкло. Доволен съм от предложената услуга като цена и качество.
Дейвид Хаджиев
Дейвид Хаджиев
05/03/2024
За първи път пиша коментар на ревю, за каквото и да било. Звъннах по телефона, разбрахме се за оглед на колата за детайлно почистване отвътре , пране на седалки, багажник и т.н. Момчетата ми записаха час за след 1 седмица, оставих я, както се бяхме разбрали, беше готова, както ми бяха казали. Изключително съм доволен от работата им. Без излишни приказки с перфектно качество за услугата, която съм платил. Сигурен, че и за останалите услуги, действат професионално. Ще се върна със сигурност.
George Chobanov
George Chobanov
05/03/2024
Много съм доволен.
Гриша Желяпов
Гриша Желяпов
05/03/2024
Много добро обслужване. Професионално отношение. Изключително доволен от поправката на спукано стъкло. Препоръчвам.
Ivan Iliev
Ivan Iliev
24/02/2024
След полирането на фаровете, определено изглеждат много добре. За съжаление не мога да оценя друга услуга, но мога да кажа, че в Ауто Котеви, работи екип с професионално отношение, точност и коректност, което е от изключително значение, за да остане клиента доволен . Препоръчвам.
Steffany Budinova de Avila
Steffany Budinova de Avila
10/02/2024
Перфектно претапициране на волан;)
Cvetelin Kableshkov
Cvetelin Kableshkov
06/02/2024

Какво представлява услугата полиране на предно стъкло в София?

Услугата полиране на предно стъкло в София е по-популярна отколкото много хора си дават сметка. Повечето собственици на автомобили оценяват важността на едно напълно чисто, прозрачно и съвършено челно стъкло. Ние можем да предоставим качествено и професионално полиране на надраскано стъкло, което да предложи трайни резултати, на които можете да се наслаждавате години наред. Процедурата по полиране на предно стъкло на автомобил е стриктно спазвана от нашите обучени професионалисти. При необходимост, ние можем да персонализираме услугата и да се съобразим с конкретни специфики или изисквания, които важат за автомобила ви.

Прочети Повече

Предимства от Полиране на Челно стъкло

Много хора смятат, че едно полиране на челно стъкло в много ситуации е излишно. Но ние можем да предоставим достатъчно аргументи, за да покажем, че това никак не е така. Премахването на драскотини от стъкло е всъщност задължителна процедура, която е важна част от общата поддръжка на автомобила. Челното стъкло е сред най-важните елементи от колата. То е именно зоната, която предоставя на шофьора необходимата видимост за да се движи безопасно на пътя, да маневрира, да преценя пътната обстановка и да участва с комфорт в движението. Редица външни фактори като камъчета, песъчинки, окисление и потъмняване в резултат на агресивното слънце могат да рефлектират върху челното стъкло и да доведат до надраскване, промени в цветовете, и други несъвършенства. Всичко това може да лимитира видимостта, което шофьорът има през предното стъкло.

Прочети Повече

Правилният избор на автокозметичен център в София

Въпреки, че услугата полиране на челно стъкло може да бъде срещната не само в един автокозметичен център в София, изборът на правилен партньор е от ключово значение за качеството. Всеки автокозметичен център работи по различен начин, използва различни машини и препарати, разполага с различно обучение служители. Ако искате да се насладите на истински качествена услуга и да разчитате на трайни ефекти и добри резултати, то се уверете, че избирате подходящата компания за целта.

Прочети Повече

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!