Пране на седалки в София

В AutoKotevi – Автокозметичен център София можем да Ви предложим и сухо пране на седалки, както и на други части от интериора на автомобила.
Свържете се с нас

Нашите цени за детайлно интериорно почистване и пране на седалки:

Малък автомобил 250 лева
Среден автомобил 300 лева
Голям/луксозен 350 лева
Оценка на ОТЛИЧНО
Въз основа на 226 отзиви
Бързо и качествено се работи с хубави материали, удобни локация и работно време.
Христо Радованов
Христо Радованов
23/01/2024
Пране и подхранване на кожен салон. След процедурата салона изглежда и ухае много приятно. Доволен, ще посетя отново!
Dimitar Atanasov
Dimitar Atanasov
18/01/2024
Качеството на работа е много добро. Предното стъкло е като ново. С керамичното покритие огромна разлика при дъжд. Ще Ползвам услугите им по други поводи със сигурност
petio popov
petio popov
15/01/2024
High quality, good price and excellent customer service! Recommended it highly!
Vassil Vassilev
Vassil Vassilev
14/01/2024
Доволна съм,но като си взимах колата ми казаха ,,малко мръсничка беше"-нали затова я карам да ми я изчистят то ,ако е чиста за какво да ходя😃
Dima Teneva
Dima Teneva
10/01/2024
Доверих се на високата оценка и не съжалих. Ползвах пълно вътрешно почистване и крайният резултат беше повече от задоволяващ! Определено бих препоръчал на всеки и бих се върнал!
Georgi K.
Georgi K.
24/12/2023
Имах доста дълбоки драскотини на предното стъкло получени от търкане с повредена стъргалка. Оставих колата( Пежо 407 Coupe) и още на следващия ден беше готова. Една идея ми се видя по-висока цената, но пък е важен резултатът, а той е страхотен. Ако пак ми се наложи да посетя някой козметичен център за подобна интервенция то дори не бих се замислил на кое място да отида, защото локацията е ясна. 🙂
Ersin Ertanov
Ersin Ertanov
22/12/2023

Защо да се доверите на експерт за пране на седалки в София?

Пране на седалки в София е сред най-предпочитаните и често резервирани услуги от собственици на автомобили. Това е така защото професионалната услуга може да гарантира трайни резултати и дълбоко почистване на седалките в колата. Много от нашите клиенти споделят, че са опитвали да извършат пране на автомобилни седалки самостоятелно, с помощта на различни препарати и материали. Но резултатите са крайно незадоволителни. Защо? Защото успешното изпиране на автомобилните седалки изисква специализирана техника, правилните препарати, доза умения и много практика. Всичко това можете да откриете при нас като се доверите на нашето специализирано пране на седалки в София.
Прочети Повече

Какво представлява процедурата пране на седалки на кола?

Съществуват много начини за пране на седалки на кола. Ние сме изпробвали всички алтернативни методи, за да можем да се спрем на най-подходящите технологии и техники. Нашето почистване на седалки включва пране на седалки с пара. Всеки препарат за почистване на седалки, с който работим, е изпробван и прецизно подбран. Ние използваме екстрактор за пране на седалки, както и парогенератор с пара от 150 градуса. Това ни позволява да получим достъп и до най труднодостъпните места и да осигурим допълнително ниво на дезинфекция. Методът отстранява всички бактерии и микроорганизми, които са се загнездили в седалките на автомобила.
Прочети Повече

Ползите от редовното изпиране на седалки

Ако искате автомобилът ви да ухае свежо, да доставя желания комфорт и да е безопасна среда за вас, вашето семейство и други пътници в колата, то процедурата изпиране на седалки е задължителна. Истината е, че прекарваме повече време в автомобила отколкото може би предполагаме. Той често се оказва терен за бързо хапване, за доизпиване на сутрешното кафе, за бърза цигара или пък за гримиране в бързината. Последиците са предвидими – мръсни петна, натрупвания на прах, бактерии, неприятни миризми и други. Едно изпиране на седалки на няколко години със сигурност няма да е достатъчно да се насладите на свеж и комфортен интериор на автомобила.
Прочети Повече

Често Задавани Въпроси:

Какви са предимствата на прането на седалките в Auto Kotevi?

  • Професионално оборудване и препарати: Използваме най-новите технологии и екологични препарати, за да гарантираме безупречно почистване и качество.
  • Опитни служители: Нашият екип е обучен и има богат опит в пране на автомобилни седалки от различни материи.
  • Разнообразие от услуги: Предлагаме сухо и мокро пране пране на автомобилни седалки, както и частично или цялостно почистване на интериора.
  • Достъпни цени: Предлагаме конкурентни цени за пране на седалки, съобразени с вида на автомобила и материята на седалките.

Кой от методите за пране на седалки е най-подходящ за моя автомобил?

Най-подходящият метод, зависи от вида на материята на седалките. При текстилни седалки може да се прилага мокро или сухо пране. Мокрото пране е по-ефективно за премахване на петна и замърсявания, но е важно да се извърши от професионалисти, за да се избегне появата на мухъл и неприятни миризми. Сухото пране е по-щадящо за текстила и е подходящо за автомобили, които не могат да се мокрят.

Колко време отнема прането на седалки на автомобил?

Времето за пране на седалките на автомобила зависи от няколко фактора, включително:

  • Вид на автомобила: Седалките на по-големите автомобили отнемат повече време за пране.
  • Вид на материята: Текстилните седалки отнемат повече време за пране от кожените.
  • Метод на пране: Мокрото пране отнема повече време от сухото.

Обикновено прането на автомобилните седалки отнема от 2 до 4 часа.

Какви са цените за пране на седалки?

Нашите цени за детайлно интериорно почистване и пране на автомобилни седалки:

Малък автомобил 250 лева
Среден автомобил 300 лева
Голям/луксозен 350 лева

Как мога да запазя час за пране на седалки?

Можете да запазите час за пране на седалки на вашия автомобил, като се свържете с Auto Kotevi по телефон, e-mail или онлайн.

Какви са гаранциите за качеството на услугата?

Auto Kotevi е авторитетен център за автокозметика, който предлага гаранция за качеството на всички предлагани услуги.

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!