Какво представлява процедурата полиране на фарове в София?

Свържете се с нас

Цени за полиране на фарове:

Полиране на фарове с Полимерна защита от 90 лева
Полиране на фарове със Защитно фолио PPF от 140 лева
Оценка на ОТЛИЧНО
Въз основа на 226 отзиви
Много съм доволен от свършената работа, колата стана като току-що излязла от завода 🙂 От момчето с е38цата
Dilyan Radev
Dilyan Radev
19/03/2024
Поздравявам момчетата за старанието, което полагат да бъде удовлетворен клиента. Изключително отношение и много добра комуникация. Седалките са изпрани идеално, ухае приятно в колата и най-важното са абсолютно сухи Благодаря за извършената услуга!
lyubomir anastasov
lyubomir anastasov
16/03/2024
След поредно посещение, отново отлично свършена работа по полиране и апликация на фолио върху фарове за мъгла. Препоръчвам на всеки, който държи автомобила му да изглежда в перфектно отвън и вътре.
Radoslav Peshev
Radoslav Peshev
11/03/2024
Посетих автокозметичния център за полиране на фарове и поставяне на защитно фолио, също така имах и лека пукнатина на предното стъкло. Доволен съм от предложената услуга като цена и качество.
Дейвид Хаджиев
Дейвид Хаджиев
05/03/2024
За първи път пиша коментар на ревю, за каквото и да било. Звъннах по телефона, разбрахме се за оглед на колата за детайлно почистване отвътре , пране на седалки, багажник и т.н. Момчетата ми записаха час за след 1 седмица, оставих я, както се бяхме разбрали, беше готова, както ми бяха казали. Изключително съм доволен от работата им. Без излишни приказки с перфектно качество за услугата, която съм платил. Сигурен, че и за останалите услуги, действат професионално. Ще се върна със сигурност.
George Chobanov
George Chobanov
05/03/2024
Много съм доволен.
Гриша Желяпов
Гриша Желяпов
05/03/2024
Много добро обслужване. Професионално отношение. Изключително доволен от поправката на спукано стъкло. Препоръчвам.
Ivan Iliev
Ivan Iliev
24/02/2024
След полирането на фаровете, определено изглеждат много добре. За съжаление не мога да оценя друга услуга, но мога да кажа, че в Ауто Котеви, работи екип с професионално отношение, точност и коректност, което е от изключително значение, за да остане клиента доволен . Препоръчвам.
Steffany Budinova de Avila
Steffany Budinova de Avila
10/02/2024
Перфектно претапициране на волан;)
Cvetelin Kableshkov
Cvetelin Kableshkov
06/02/2024

Процедурата по полиране на фарове в София преминава през няколко последователни етапа. Нашите специалисти са обучени в това да следват стриктно стъпките, които гарантират максимални резултати и дълготраен ефект. Нашето професионално полиране на фарове започва с внимателно измиване. Това ни позволява да отстраним всички полепнали мръсни частици и да работим на чиста основа. Следващата стъпка е да облепим фаровете. Отстраняваме нагара използвайки сухи и водни шкурки за по-добър завършек. След това се заемаме с полиране, което извършваме с помощта на подходящи и специално създадени за тази цел гъби. Използваме и два различни вида пасти, които са професионално създадени.

Прочети Повече

Ползи от полирането на фаровете

Едно качествено полиране на фарове може да донесе редица предимства за вашия автомобил. На първо място, услугата увеличава ефективността на фаровете на автомобила. Отстранявайки драскотини, петна и замърсяване се възстановяват фаровете, което им позволява да работят на оптимални нива. Гладката повърхност осигурява повече осветеност през деня и през нощта.

Прочети Повече

Защо да изберете нашия автокозметичен център в София?

След като вече знаете, какви са ползите от полирането на фаровете на автомобила и сте уверени, че това е услуга, която не бива да бъде подценена, вероятно се питате дали е редно да изберете професионалист или дали бихте могли самостоятелно да се справите със задачата. Много наши клиенти споделят от опит, че резултатите от самостоятелно полиране на фарове не са за предпочитане. В нашия автокозметичен център в София ще откриете богат набор от специалисти с опит и детайлно обучение в областта. Те са ентусиазирани за всеки нов проект и работят с внимание към всеки детайл. Ще ви посрещнат с професионализъм и усмивка на уста.

Прочети Повече

Често Задавани Въпроси:

Какво представлява полирането на фарове?

Полирането на фарове е процес на премахване на горния слой на пластмасата от фаровете на вашия автомобил, за да се премахне потъмняването и жълтеникавостта, причинени от UV лъчите, мръсотията и остатъците.

Кога трябва да полирам фаровете на автомобила си?

Ако забележите, че фаровете ви са потъмнели, замъглени или жълтеникави, или ако те не светят толкова ярко, колкото преди, е време да ги полирате.

Мога ли да полирам фаровете си сам?

Да, можете да полирате фаровете си сами с комплект за полиране на фарове, който можете да закупите от магазин за авточасти.
Препоръчително е обаче да оставите това на професионалист, за постигане на дълготраен и безупречен резултат.

Колко струва полирането на фарове?

Нашите цени за полиране на автомобилни фарове:

Полиране на фарове с Полимерна защита от 90 лева
Полиране на фарове със Защитно фолио PPF от 140 лева

Колко време отнема полирането на фарове?

Процесът на полиране на фарове отнема около 30-60 минути на фар.

Какви са предимствата на полирането на фарове?

  • Подобрява видимостта при шофиране през нощта
  • Прави автомобила ви да изглежда по-нов
  • Може да ви спести пари от подмяна на фарове

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Полиране на Фарове в София!