Защо да изберете нас за затъмняване на стъкла в София?

Свържете се с нас

Когато става въпрос за избор на професионална услуга за затъмняване на стъкла в София е важно да отбележим, че не всички специалисти предлагат еднаква услуга. Има няколко неща, които трябва да имате предвид преди да вземете правилното решение. На първо място, добре е да се уверите, че избраната от вас компания има добра репутация. Опитайте се да разберете дали набелязаната фирма работи с качествено фолио за стъкла като проверите мнения и отзиви от клиенти в интернет или като попитате познати.

Прочети Повече

Какво представлява услугата фолиране на автостъкла?

По време на услугата, нашите специалисти използват висококачествено фолио за затъмняване на стъкла. Ние следваме доказан и сигурен стъпков процес. Първата стъпка в професионалното затъмняване на автомобилни стъкла е да почистим добре стъклата на вашия автомобил. Това е важно, защото всяка мръсотия по прозорците ви ще попречат на процеса на нанасяне и дори могат да причинят повреда на самия филм.

Прочети Повече

Какви са предимствата от затъмняване на автостъкла?

Фолирането на автомобилни стъкла е чудесен начин да предпазите автомобила си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. UV светлината може да причини повреда и наранявания както на интериора, така и на екстериора на вашия автомобил, което води до преждевременно стареене или обезцветяване. Затъмняването на автостъклата ви помага да намалите този риск, като поддържате автомобила да изглежда по-нов за по-дълго време.

Прочети Повече

Често Задавани Въпроси:

Какви са предимствата на затъмняването на автостъкла?

  • Защита от слънчеви лъчи: Фолиото може да блокира до 99% от вредните UV лъчи, които могат да причинят избледняване на интериора на автомобила ви.
  • Повишена сигурност: Фолиото може да направи стъклото по-здраво и по-устойчиво на счупване, което може да помогне за предпазване на вас и пътниците при злополука.
  • По-добра видимост: Някои фолиа могат да помогнат за намаляване на отблясъците от слънцето и фаровете, което може да подобри видимостта при шофиране.
  • По-добра естетика: Фолиото може да придаде на вашия автомобил стилен и персонализиран вид.

Какво е представлява затъмняването на автостъкла?

Затъмняваенто на автостъкло е процес на нанасяне на тънък слой фолио върху външната повърхност на стъклото. Фолиото може да бъде прозрачно, оцветено или с шарка.

Къде мога да затъмня стъклата на автомобила?

Ние от Ауто Котети предлагаме качествено затъмняване на автостъкла в град София. Заповядайте в нашият детайлинг център на бул. „Овча купел“ 63,1618 ж.к. Овча купел 1, София

Какви са цените за затъмняване на стъкла?

Нашите цени за детайлно интериорно почистване и пране на автомобилни седалки:

Хеч бек 190 лева
Седан 220 лева
Комби 240 лева
Джип 250 лева

Колко време отнема затъмняването на автостъкла?

Процесът по затъмняване на автостъкла обикновено отнема няколко часа.

Как да се грижа за фолирано автостъкло?

За да поддържате фолиото си в добро състояние, е хубаво да го миете редовно с мек сапун и вода. Избягвайте използването на агресивни почистващи препарати или абразивни материали, тъй като те могат да повредят фолиото.

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Отзиви от Клиенти:

Оценка на ОТЛИЧНО
Въз основа на 226 отзиви
Много съм доволен от свършената работа, колата стана като току-що излязла от завода 🙂 От момчето с е38цата
Dilyan Radev
Dilyan Radev
19/03/2024
Поздравявам момчетата за старанието, което полагат да бъде удовлетворен клиента. Изключително отношение и много добра комуникация. Седалките са изпрани идеално, ухае приятно в колата и най-важното са абсолютно сухи Благодаря за извършената услуга!
lyubomir anastasov
lyubomir anastasov
16/03/2024
След поредно посещение, отново отлично свършена работа по полиране и апликация на фолио върху фарове за мъгла. Препоръчвам на всеки, който държи автомобила му да изглежда в перфектно отвън и вътре.
Radoslav Peshev
Radoslav Peshev
11/03/2024
Посетих автокозметичния център за полиране на фарове и поставяне на защитно фолио, също така имах и лека пукнатина на предното стъкло. Доволен съм от предложената услуга като цена и качество.
Дейвид Хаджиев
Дейвид Хаджиев
05/03/2024
За първи път пиша коментар на ревю, за каквото и да било. Звъннах по телефона, разбрахме се за оглед на колата за детайлно почистване отвътре , пране на седалки, багажник и т.н. Момчетата ми записаха час за след 1 седмица, оставих я, както се бяхме разбрали, беше готова, както ми бяха казали. Изключително съм доволен от работата им. Без излишни приказки с перфектно качество за услугата, която съм платил. Сигурен, че и за останалите услуги, действат професионално. Ще се върна със сигурност.
George Chobanov
George Chobanov
05/03/2024
Много съм доволен.
Гриша Желяпов
Гриша Желяпов
05/03/2024
Много добро обслужване. Професионално отношение. Изключително доволен от поправката на спукано стъкло. Препоръчвам.
Ivan Iliev
Ivan Iliev
24/02/2024
След полирането на фаровете, определено изглеждат много добре. За съжаление не мога да оценя друга услуга, но мога да кажа, че в Ауто Котеви, работи екип с професионално отношение, точност и коректност, което е от изключително значение, за да остане клиента доволен . Препоръчвам.
Steffany Budinova de Avila
Steffany Budinova de Avila
10/02/2024
Перфектно претапициране на волан;)
Cvetelin Kableshkov
Cvetelin Kableshkov
06/02/2024

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!