Почистване и реставрация на кожени автосалони в София

Ако имате нужда от Почистване на кожен салон или алкантара в София ние от AutoKotevi – Автокозметичен център София ще се погрижим за вашия автомобил.
Свържете се с нас

Защо да се доверите на професионалист за почистване на кожен салон в София?

Много от нашите клиенти споделят с нас предишни опити за самостоятелна поддръжка на кожен салон на автомобил. Клиентите признават, че първоначално са искали да се грижат за кожения салон на колата без помощ от специалист, за да спестят пари и да разполагат с повече контрол върху процеса. Въпреки това, общото мнение е, че резултатите са крайно незадоволителни, разходите се окачват повече, а необходимите енергия и време не си заслужават.

Отделно от неприятните емоции, силно вероятно е да се нанесат трайни щети по кожата, когато се използват грешни продукти и техники за третирането и. Съществуват много различни видове кожа, които могат да се използват за интериор на автомобил. Всяка една от тях изисква специфична грижа и поддръжка.

Прочети Повече

Какво представлява услугата почистване на кожен салон на автомобил

Процедурата почистване на кожен салон на автомобил се извършва в няколко последователни и стриктно спазвани стъпки. За целта се използват професионални препарати за почистване на кожен салон на автомобил, които са специално предназначени за определен тип кожа. Използваме също така четки от естествен косъм и контролни микрофибри. В част от списъка ни с материали и продукти са включени и подхранващи лосиони с матов ефект, нано керамично покритие за предпазване от течности, UV лъчи и оцветявания и други.
Прочети Повече

Предимствата от редовно почистване на кожен салон

Голяма част от хора прекарват повече време в автомобила отколкото си дават сметка. За много от вас, колата може да е просто превозно средство, което осигурява транспорт до работа, но истината е, че прекарваме часове в автомобила, без да осъзнаваме това. Често, автомобилът е мястото където хапваме набързо, където се гримираме, пушим цигари и пием кафе. Той често е и транспорт за домашни любимци, които замърсяват интериора с мръсни лапички. Всичко това може да е пагубно за всеки вид интериор, а коженият салон е още по-чувствителен. Професионалното почистване на кожен салон веднъж на няколко години няма да е достатъчно да запази новия вид на кожата, нито комфортът, който тя предлага.
Прочети Повече

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Отзиви от Клиенти:

Христо Радованов
Христо Радованов
23/01/2024
Бързо и качествено се работи с хубави материали, удобни локация и работно време.
Dimitar Atanasov
Dimitar Atanasov
18/01/2024
Пране и подхранване на кожен салон. След процедурата салона изглежда и ухае много приятно. Доволен, ще посетя отново!
petio popov
petio popov
15/01/2024
Качеството на работа е много добро. Предното стъкло е като ново. С керамичното покритие огромна разлика при дъжд. Ще Ползвам услугите им по други поводи със сигурност
Vassil Vassilev
Vassil Vassilev
14/01/2024
High quality, good price and excellent customer service! Recommended it highly!
Dima Teneva
Dima Teneva
10/01/2024
Доволна съм,но като си взимах колата ми казаха ,,малко мръсничка беше"-нали затова я карам да ми я изчистят то ,ако е чиста за какво да ходя😃
Georgi K.
Georgi K.
24/12/2023
Доверих се на високата оценка и не съжалих. Ползвах пълно вътрешно почистване и крайният резултат беше повече от задоволяващ! Определено бих препоръчал на всеки и бих се върнал!
Ersin Ertanov
Ersin Ertanov
22/12/2023
Имах доста дълбоки драскотини на предното стъкло получени от търкане с повредена стъргалка. Оставих колата( Пежо 407 Coupe) и още на следващия ден беше готова. Една идея ми се видя по-висока цената, но пък е важен резултатът, а той е страхотен. Ако пак ми се наложи да посетя някой козметичен център за подобна интервенция то дори не бих се замислил на кое място да отида, защото локацията е ясна. 🙂

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!