Почистване и реставрация на кожени автосалони в София

Ако имате нужда от Почистване на кожен салон или алкантара в София ние от AutoKotevi – Автокозметичен център София ще се погрижим за вашия автомобил.
Свържете се с нас

Защо да се доверите на професионалист за почистване на кожен салон в София?

Много от нашите клиенти споделят с нас предишни опити за самостоятелна поддръжка на кожен салон на автомобил. Клиентите признават, че първоначално са искали да се грижат за кожения салон на колата без помощ от специалист, за да спестят пари и да разполагат с повече контрол върху процеса. Въпреки това, общото мнение е, че резултатите са крайно незадоволителни, разходите се окачват повече, а необходимите енергия и време не си заслужават.

Отделно от неприятните емоции, силно вероятно е да се нанесат трайни щети по кожата, когато се използват грешни продукти и техники за третирането и. Съществуват много различни видове кожа, които могат да се използват за интериор на автомобил. Всяка една от тях изисква специфична грижа и поддръжка.

Прочети Повече

Какво представлява услугата почистване на кожен салон на автомобил

Процедурата почистване на кожен салон на автомобил се извършва в няколко последователни и стриктно спазвани стъпки. За целта се използват професионални препарати за почистване на кожен салон на автомобил, които са специално предназначени за определен тип кожа. Използваме също така четки от естествен косъм и контролни микрофибри. В част от списъка ни с материали и продукти са включени и подхранващи лосиони с матов ефект, нано керамично покритие за предпазване от течности, UV лъчи и оцветявания и други.
Прочети Повече

Предимствата от редовно почистване на кожен салон

Голяма част от хора прекарват повече време в автомобила отколкото си дават сметка. За много от вас, колата може да е просто превозно средство, което осигурява транспорт до работа, но истината е, че прекарваме часове в автомобила, без да осъзнаваме това. Често, автомобилът е мястото където хапваме набързо, където се гримираме, пушим цигари и пием кафе. Той често е и транспорт за домашни любимци, които замърсяват интериора с мръсни лапички. Всичко това може да е пагубно за всеки вид интериор, а коженият салон е още по-чувствителен. Професионалното почистване на кожен салон веднъж на няколко години няма да е достатъчно да запази новия вид на кожата, нито комфортът, който тя предлага.
Прочети Повече

Често Задавани Въпроси:

Какви са признаците, че коженият ми салон се нуждае от почистване или реставрация?

Видими признаци: Зацапвания, петна, пукнатини, избледняване, цепнатини, лющене.
Неприятна миризма: Мухъл, застояла миризма, цигарен дим.
Вкочаненост: Кожата се усеща суха и вкочанена, липсва ѝ еластичност.

Колко време отнема почистването и реставрацията на кожен салон?

Времето зависи от факторите, споменати по-горе, както и от сложността на работата. Обикновено почистването отнема няколко часа, докато реставрацията може да отнеме няколко дни.

Какви са различните видове почистване и реставрация на кожени автосалони?

  • Почистване: Премахване на прах, мръсотия и петна от повърхността на кожата.
  • Подхранване: Нанасяне на продукти, които хидратират и подхранват кожата, за да възстановят нейната еластичност и блясък.
  • Реставрация: Поправка на пукнатини, цепнатини, дупки и други повреди по кожата.
  • Боядисване: Промяна на цвета на кожата или покриване на петна и обезцветяване.

Колко струва почистването и реставрацията на кожен салон?

Нашите цени за почистване и реставрацията на кожен автосалон:

Малък автомобил 250 лева
Среден автомобил 300 лева
Голям/луксозен 350 лева

Мога ли да почистя и реставрирам кожения си салон сам?

Да, можете да го направите сами, но е важно да използвате правилните продукти и методи. Неправилното почистване или реставрация може да повреди кожата още повече, затова е препоръчително използването на доверен сервиз.

Къде мога да намеря професионални услуги за почистване и реставрация на кожени салони?

Auto Kotevi е авторитетен център за автокозметика, почистване и реставрация на кожени салони можете да ни откриете на адрес: бул. „Овча купел“ 63,1618 ж.к. Овча купел 1, София

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Отзиви от Клиенти:

Оценка на ОТЛИЧНО
Въз основа на 226 отзиви
Много съм доволен от свършената работа, колата стана като току-що излязла от завода 🙂 От момчето с е38цата
Dilyan Radev
Dilyan Radev
19/03/2024
Поздравявам момчетата за старанието, което полагат да бъде удовлетворен клиента. Изключително отношение и много добра комуникация. Седалките са изпрани идеално, ухае приятно в колата и най-важното са абсолютно сухи Благодаря за извършената услуга!
lyubomir anastasov
lyubomir anastasov
16/03/2024
След поредно посещение, отново отлично свършена работа по полиране и апликация на фолио върху фарове за мъгла. Препоръчвам на всеки, който държи автомобила му да изглежда в перфектно отвън и вътре.
Radoslav Peshev
Radoslav Peshev
11/03/2024
Посетих автокозметичния център за полиране на фарове и поставяне на защитно фолио, също така имах и лека пукнатина на предното стъкло. Доволен съм от предложената услуга като цена и качество.
Дейвид Хаджиев
Дейвид Хаджиев
05/03/2024
За първи път пиша коментар на ревю, за каквото и да било. Звъннах по телефона, разбрахме се за оглед на колата за детайлно почистване отвътре , пране на седалки, багажник и т.н. Момчетата ми записаха час за след 1 седмица, оставих я, както се бяхме разбрали, беше готова, както ми бяха казали. Изключително съм доволен от работата им. Без излишни приказки с перфектно качество за услугата, която съм платил. Сигурен, че и за останалите услуги, действат професионално. Ще се върна със сигурност.
George Chobanov
George Chobanov
05/03/2024
Много съм доволен.
Гриша Желяпов
Гриша Желяпов
05/03/2024
Много добро обслужване. Професионално отношение. Изключително доволен от поправката на спукано стъкло. Препоръчвам.
Ivan Iliev
Ivan Iliev
24/02/2024
След полирането на фаровете, определено изглеждат много добре. За съжаление не мога да оценя друга услуга, но мога да кажа, че в Ауто Котеви, работи екип с професионално отношение, точност и коректност, което е от изключително значение, за да остане клиента доволен . Препоръчвам.
Steffany Budinova de Avila
Steffany Budinova de Avila
10/02/2024
Перфектно претапициране на волан;)
Cvetelin Kableshkov
Cvetelin Kableshkov
06/02/2024

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!