Opel Crossland - Полиране на Челно Стъкло и Керамична защита

Клиентът

Нашият автокозметичен център имаше възможността да започне нов, вълнуващ проект, който включва полиране на челно стъкло и полиране на фарове.

Почти директно от представителството при нас пристигна Opel Crossland на едва 3 000км. Въпреки малкия си пробег, автомобилът беше събрал видимо количество дървесна смола.

Нашата мисия

Нашата основна задача беше да се погрижим да запазим добрия вид на автомобила. Желанието на клиента беше да осигури максимална защита на боята по екстериора, както и на фаровете. По този начин се осигурява дълготрайно добро състояние на колата и се избягат редица рискове, които биха могли сериозно да навредят на автомобила в дългосрочен план.

Постигнати резултати

Още щом автомобилът пристигна в сервиза, започнахме с щателна инспекция. След като се запознахме в детайл със състоянието на екстериора съставихме план за действие. Подбрахме правилните техники и материали, които да ни позволят да осигурим максимални резултати.

Първата стъпка беше да измием автомобила по метода на двете кофи. Премахнахме всякакви следи от смола като използвахме професионални препарати против смола. Следващата фаза от процедурата беше да полираме едностъклово. По този начин трансформирахме екстериора като направихме боята още по-лъскава.

След като боята придоби съвършен вид, обезмаслихме и апликирахме керамично покритие. За целта използвахме едни от най-ефективните и сигурни препарати от доказания бранд Nanolex. Брандът и специфичните продукти бяха прецизно подбрани след щателното отглеждане на автомобила преди започването на процедурата. Те отговарят напълно на изискванията на автомобила и предлагат качеството, което съответства на очакванията на клиента.

След апликацията на керамичното покритие, собственикът на автомобила може да се наслади напълно на новата визия. Единственото, за което е добре да се грижи, е посещението в сервиза за цялостно измиване с подходящи и щадящи препарати и регулярна поддръжка на 6м или 10 000км.

След процедурата, фаровете на колата са защитени от камъчки, драскотини и насекоми с напълно прозрачно и кристално PPF фолио, което е с 5 години гаранция.

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!

бул. „Овча купел“ 63,
1618 ж.к. Овча купел 1, София