Бетоненото БМВ

По спешност бяхме потърсени от собствениците на един чудесен автомобил, а именно БМВ 330xi. Оставили го на сигурно място в подземен гараж в жк. Младост 4 заминали на почивка и до тук всичко е чудесно. При прибирането му обаче се натъкнали на това, че от тавана на гаража протекло вода върху автомобила, която отмила от бетона тъй нареченото “Бетонено мляко”. За съжаление цялата кола била в бели следи (капак, таван, стъкла).

Цялостно Пастиране и Полиране

След огледа и консултацията преценихме, че освен почистването на бетоненото мляко, автомобилът има нужда и от Цялостно Пастиране и Полиране, също така и от Полиране на Предно стъкло.

Почистването на бетона отне няколко часа с препарат на минерална основа, с който целяхме да отстраним безопасно налепите от лака и гумените уплътнения. В краен резултат успяхме. Процедурата продължихме с детайлно измиване и клейване преди да продължим със същината на услугата “Полиране на автомобили”. По лака имаше не малко дефекти, но пък за сметка на това не бяха устойчиви. Максималният блясък възвърнахме в пастиране и полиране в 2 стъпки.

За съжаление обаче забелязахме, че на Предното и Задното стъкло след почистване на бетоненото мляко са останали следи, наподобяващи водни петна. Без да губим дух се захванахме с проблема. В помощ на “красавеца” от жк Младост влезе услугата: Полиране на Предно стъкло. В няколко стъпки и за няколко часа, на стъклата нямаше и следа. Като бонус челното стъкло вече беше и без досадните драскотини от чистачки. А задното беше идеално чисто без следи, въпреки че във времето е било апликирано слънцезащитно фолио.

Цялостно полиране на автомобил и Полиране на Челно стъкло

След успешния завършек на процедурите по Цялостно полиране на автомобил и Полиране на Челно стъкло, решихме да зарадваме собствениците на Бетоненото БМВ с апликирането на керамичен сийлънт, който да защитава автомобила в следващите 10 000км осигурявайки му дълбок гланц и силни хидрофобни свойства. Така лъскаво и “като ново” пое по пътя към жк. Младост да краси тамошните улици.

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!

бул. „Овча купел“ 63,
1618 ж.к. Овча купел 1, София