Възстановяване на волан в София без претапициране

Забелязали сте несъвършенства по кожения волан във Вашия автомобил? Не се тревожете, това е напълно нормално. Кожата е чудесен материал, който се използва често за автомобилна тапицерия, тъй като предоставя редица предимства. Тя е комфортна, мека, удобна и е сигурен знак за стил и класа. Коженият волан може напълно да преобрази визията на всяка кола. Той е истинско удоволствие за шофьора и добрата новина е, че може да бъде във всеки цвят, за да подхожда напълно на останалия автомобилен интериор.

Прочети Повече

Доверете се на специалисти в боядисване на волани в София

При нас можете да се насладите на професионално боядисване на волан в София, което гарантира дълготрайно решение. Не е необходимо да сменяте волана изцяло или да претапицирате. Можете да отстраните всички несъвършенства с услугата боядисване на кожен волан.
Прочети Повече

Прецизно освежаване на кожен волан в София

В нашия автокозметичен център в София, ще откриете разнообразие от професионални услуги, които ще реставрират напълно интериора на Вашия автомобил. Уверете се, че воланът в автомобила не Ви шокира всеки път щом се качите на шофьорското място, а напротив – носи комфорт, уют и увереност.
Прочети Повече

Други услуги, в които сме специализирани:

Резултатът от нашите автокозметични услуги:

Отзиви от Клиенти:

Оценка на ОТЛИЧНО
Въз основа на 226 отзиви
Много съм доволен от свършената работа, колата стана като току-що излязла от завода 🙂 От момчето с е38цата
Dilyan Radev
Dilyan Radev
19/03/2024
Поздравявам момчетата за старанието, което полагат да бъде удовлетворен клиента. Изключително отношение и много добра комуникация. Седалките са изпрани идеално, ухае приятно в колата и най-важното са абсолютно сухи Благодаря за извършената услуга!
lyubomir anastasov
lyubomir anastasov
16/03/2024
След поредно посещение, отново отлично свършена работа по полиране и апликация на фолио върху фарове за мъгла. Препоръчвам на всеки, който държи автомобила му да изглежда в перфектно отвън и вътре.
Radoslav Peshev
Radoslav Peshev
11/03/2024
Посетих автокозметичния център за полиране на фарове и поставяне на защитно фолио, също така имах и лека пукнатина на предното стъкло. Доволен съм от предложената услуга като цена и качество.
Дейвид Хаджиев
Дейвид Хаджиев
05/03/2024
За първи път пиша коментар на ревю, за каквото и да било. Звъннах по телефона, разбрахме се за оглед на колата за детайлно почистване отвътре , пране на седалки, багажник и т.н. Момчетата ми записаха час за след 1 седмица, оставих я, както се бяхме разбрали, беше готова, както ми бяха казали. Изключително съм доволен от работата им. Без излишни приказки с перфектно качество за услугата, която съм платил. Сигурен, че и за останалите услуги, действат професионално. Ще се върна със сигурност.
George Chobanov
George Chobanov
05/03/2024
Много съм доволен.
Гриша Желяпов
Гриша Желяпов
05/03/2024
Много добро обслужване. Професионално отношение. Изключително доволен от поправката на спукано стъкло. Препоръчвам.
Ivan Iliev
Ivan Iliev
24/02/2024
След полирането на фаровете, определено изглеждат много добре. За съжаление не мога да оценя друга услуга, но мога да кажа, че в Ауто Котеви, работи екип с професионално отношение, точност и коректност, което е от изключително значение, за да остане клиента доволен . Препоръчвам.
Steffany Budinova de Avila
Steffany Budinova de Avila
10/02/2024
Перфектно претапициране на волан;)
Cvetelin Kableshkov
Cvetelin Kableshkov
06/02/2024

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!