Защо да изберете претапициране на автомобили София

Свържете се с нас

С времето, в резултат на редовното използване на автомобила, е съвсем нормално да забележите, че интериорът постепенно започва да изглежда по съвсем различен начин. В повечето случаи, промените не са позитивни, а тъкмо обратното. Ние прекарваме повече време в нашите коли отколкото може би си даваме сметка. Често се налага да хапнем бърз обяд или вечеря в тях, возим домашни любимци, пушим цигари, пием кафе и други. Всички тези дейности са свързани със сериозни рискове, които застрашават тапицерията.

Прочети Повече

Възползвайте се от претапициране на волан в София

Ако конкретната процедура, на която сте се спрели е претапициране на волани, то Вие сте на правилното място. В нашия автокозметичен център, ние предлагаме висококачествено претапициране на волан, с гарантирани дълготрайни резултати. Воланът е сред най-силно афектираните елементи от автомобилния интериор. До него се докосваме всеки път, когато колата е в движение.

Прочети Повече

Можете да изберете и опция претапициране на таван в София

Автомобилът Ви страда от увиснал таван? А може би таванът е пострадал от петна и изгаряния, с които нямате търпение да се разделите? Услугата ни претапициране на таван на кола е перфектният избор в този случай. С години опит при демонтирането, обработката, претапицирането и монтирането на автомобилни тавани, ние можем да предложим услуга, която със сигурност ще остави усмивка на лицето на всеки клиент.

Прочети Повече

След като се свържете с нас и заявите, че искате да се възползвате от услугата претапициране на таван в София, ние ще Ви въведем в стъпките за процедурата. На първо време ще е необходимо да се запознаем с автомобила и да разгледаме сегашното състояние на тавана. Това ще ни помогне да направим правилните решения относно избор на материали, цветове и техники. След това ще се заемем със задачата, като следваме стъпков и доказан процес.

Доверете автомобила си в сигурни ръце! Възползвайте се от нашите квалифицирани специалисти, достъпни цени и гарантирани резултати!

Други услуги, в които сме специализирани:

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!