BMW Shadow Пакет

Доволните клиенти са най-голямата награда и са доказателство за това, че си вършим работата както трябва. Ето защо за нас е удоволствие, когато чуем и видим, че клиентът е щастлив и оценява услугите ни високо. Такъв е и случаят, за който разказваме сега.

Каква беше причината клиентът да потърси нашите услуги?

В нашия автокозметичен салон в София дойде собственик на сиво БМВ, който пожела да го персонализира със Shadow пакет, който включва затъмняване на стъкла, стопове, лайсни и други услуги. Той ни обясни, че макар че си е закупил точно този автомобил, който е желал, си го представя по друг начин и реши да се довери на нашите услуги. За да превърнем „бавареца“ в един истински „звяр“, който да отговаря на представите на клиенти, ние трябваше да извършим няколко неща, като затъмняване на стъклата с висок клас фолио, затъмняване на стоповете, затъмняване на капачки на стъклата, шлайфане, полиране на фаровете и други.

Как този проблем се отразяваше на неговото преживяване?

Клиентът имаше автомобила, който искаше, но не беше удовлетворен от начина, по който изглеждаше. Клиентът искаше да променим визията на неговото BMW, за да изглежда така, както си го представя. Това бе и причината да потърси нашите услуги.
След като разбрахме неговите желания, ние се заехме с това да персонализираме автомобила по негов вкус, за да може да си го кара с удоволствие.

Направихме стъпка по стъпка всичко онова, което щеше да превърне неговото BMW в автомобила, за който си мечтае.
Услугите, които ние му предоставихме, бяха: затъмняване на стъклата с висок клас фолио, което е със 7 години гаранция, затъмняване на стоповете с PPF фолио (което е самовъзстановяващо се), затъмняване на капачки на стъклата, шлайфане, полиране на фаровете с цел отстраняване на камъчки и драскотини, както и защита също с висок клас фолио PPF.

Колко време ни отне целия процес?

За да персонализираме автомобила по негов вкус и да направим всички гореизброени подобрения, имахме нужда от един работен ден.
Клиентът видя резултата веднага – Визията на автомобила се промени драстично – изглеждаше по-добре, по-спортен, по-агресивен и най-вече доближи се максимално до това, което клиентът си представяше. Ние също бяхме много доволни от свършената работа, защото видяхме положителната реакция на собственика на автомобила. Определено той оцени доста високо работата ни.

Въздействие върху клиента

Цялостната промяна и всички подобрения, които извършихме по автомобила, ще доставят удоволствие на клиента. Той с кеф ще се качва и слиза от него.

За нас най-важното е, че клиентът остана много щастлив и доволен, поради това и остави 5 звезди в Гугъл, което е максималният резултат и се надяваме да ни препоръча и на други свои приятели.

С удоволствие ще съдействаме на всеки един клиент, който ни потърси, да се сдобие с автомобила, за който си мечтае, като предложим различни услуги като: лепене и фолиране на автостъкла, авто детайлин, полиране на фарове, почистване на кожен салон и подхранване, възстановяване на кожен салон и други.
AutoKotevi – Автокозметичен център София заставаме с името си зад качеството на услугите и гаранциите към тях.

Свържете се с нас:

Изберете Нас за Почистване и Възстановяване на кожен салон в София!

бул. „Овча купел“ 63,
1618 ж.к. Овча купел 1, София